Det Gamle Røgeri i Hanstholm

Hos Det Gamle Røgeri i Hanstholm røges de ferske fisk efter metoder, der er efterprøvet og udviklet igennem mange år. Med vores gode gammeldags røgemetode med bøgebrænde får den ferske fisk en helt særlig smag, der er værd at køre langt efter.

Alverdens røgvarer

Hos Det Gamle Røgeri finder du utallige slags røgvarer, som vi sælger til både private og detail. Mange af de røgede fisk finder du året rundt, men sommetider bliver du overrasket over at se en ny variation, alt efter hvad sæsonen har at byde på. Du finder blandt andet ofte følgende delikatesser i butikken:

  • Røget makrel

  • Røget torsk

  • Røget laks

  • Røget sild

  • Røget ål

  • Røget ørred

  • ... og mange flere!

God smag tager tid

I murede røgeovne lægges den utroligt friske fisk i en god højde over specielt udvalgt pindebrænde i bøg, der giver den ønskede og udsøgte smag. Når gløderne er ved at dø ud, lægges der savsmuld på, som giver en stor mængde god røg til fisken. Vores erfaring siger os, at denne gammeldags og mere tidskrævende metode giver fisken en langt bedre smag, men prøv selv vores røgvarer og find ud af, om du er enig. 

Kig indenfor i Det Gamle Røgeri og se, hvordan fiskene bliver røget på den gode gammeldags måde.

Tv2/Nord var også en tur forbi Det Gamle Røgeri, da serien “En bid af Danmark” blev optaget.

Fantastisk friske fisk

Det helt særlige ved Det Gamle Røgeris røgvarer er, udover den gammeldags måde at røge på, fiskenes fantastiske friskhed. Med en beliggenhed på Hanstholm Havn fås fisken så frisk, som det overhovedet lader sig gøre, og det giver både den ferske og røgede fisk en helt særlig kvalitet, der må opleves.